Xxx cerita gadis layan boss melancap anu nya

Posted by / 30-Oct-2015 05:50

Xxx cerita gadis layan boss melancap anu nya

Kadang2 tu, bini aku tanya, apasal air mani aku sikit sangat…biasa la dah buang banyak kali mesti sikit, korang pun tau.

Mula la aku explain scientifically macam doktor pasal apa mani lelaki jadi sikit. Sha dengan aku pulak, walaupun kita orang selalu buat kerja tu, kat office kita macam biasa je.

Tadi aku cakap family dia dengan family aku baik kan. Tapi aku dengan Sha, macam biasa bila ada chance je, dia akan main dengan konek aku. Wife aku dengan laki dia tak syak sangat our affair…kita orang pandai cover line.

Selalu jugak family aku pegi rumah dia dan family dia datang rumah aku. Ada sekali tu, dia datang kat rumah aku dengan laki dia.

Tekaan aku mengenai Tok Penghulu memang tak salah lagi. Beberapa kali henjut saja isteri aku dah klimeks, dengan lemah penghulu membalikkan isteri aku ke bawah pula. Di pendekkan cerita, ada aje peluang Sha nak pegang batang aku, dia akan buat…sama ada dari dalam atau dari luar je. Bila aku raba tetek dia je, dia jadi stim dan tetek dia makin pejal…off course sedap di raba.

Ketika tadi aku lihat mukanya tersembam antara dua paha mertua ku kini bangkit untuk membuka kain pelikat yang dipakainya. Cipap dia pulak, aku cuma raba dari luar je…tembam cipap dia bontot dia, fuhhh sedap di ramas. Aku ni bila kena lancap denga tangan, mani lambat keluar sikit.

Kat mana laki dia pancut semua aku tahu…sebab they all family planning.Buah dadanya yang besar dan tegang memang jelas kelihatan sebab keputihan kulitnya. Sedang aku asyik melancap tiba-tiba aku dicuit orang dari belakang. Perlahan-lahan isteri aku naik ke atas badan penghulu sambil menyuakan kepala balak yang besar tu ke cipapnya. Selain air liur dia, kadang2 kita guna baby oil la losyen la dan macam2 lagi benda sebagai pelincir. Toilet executive kita orang boleh kunci dan tak ramai orang guna…so selalu jugak kita menyelinap masuk. kalau line clear sikit, kat mana2 pun, kita orang akan peluk2, cium2 manja macam orang kata cium2 kucing tu la.Pahanya yang terkangkang dengan lututnya terangkat sedikit. Tangannya membelai buah dadanya dengan kepalanya beralaskan kain tuala. Malu rasa aku sebab aku punya yang 5 setengah inci ni yang aku banggakan, yang telah berjaya dengan megahnya menceroboh banyak cipap dalam dunia dan merobohkan benteng dara isteri ku, baru separuh saiz datok ni punya. Emak mertua aku menyucuk tiga jari ke dalam cipapnya yang berlendir dan berair lalu menyapu lendir tersebut ke batang penghulu yang mula tenggelam sedikit demi sedikit ke dalam cipap isteri aku.“Awww, emmm besarnya makkkk Ohhh emmm ahhhh huh” Aku lihat bibir cipap isteri aku keluar masuk mengikut balak penghulu yang ditongganginya. Kat office tu, tisu bilik aku selalu kena replace, sampai clerk tu tanya aku apasal tisu cepat habis. Sha pulak memang sentiasa bawak tisu bila jumpa aku, sebab dia tahu kami berdua perlu tisu banyak2…maklumla banyak sangat unexpected things between us. Kadang2 aku ambil juga kesempatan raba tetek dia yang size 34/35 tu. Putting dia color brownish sikit….besar jugak putting dia.Sekarang tak yah letak air liur kat tangan dan lumurkan kat batang aku. Dia jugak dah benarkan aku finger cipap dia(tengok cipap life dia belum lagi)…banyak sungguh air cipap dia keluar bila aku korek2. So harapan aku dalam dua tiga bulan ni ialah untuk menikmati dan membaham cipap dia pulak, tak kira la samada dapat jilat atau masukkan batang aku dalam cipap dia lagi bagus….going all the way home(macam main baseball)….sekarang ni baru dapat pegi second base je. Rekod paling cepat dia keluarkan air aku ialah 50 sec. Kadang2 sesak jugak nak tahan air mani dari keluar bila Sha gunakan macam2 trick tangan dia mengurut batang aku….korang imagine la sendiri. Cipap Sha memang tak boleh di biarkan begitu saja tanpa perhatian. Sha punya favourite ialah pegang batang aku bila lembik dan urut2 sampai keras mencanak. Selalunya dia tak sempat tengok batang aku masa keadaan lembik. …itu pun kalau masa masa mengizinkan, lepas air mani aku keluar Sha akan pegang2 batang aku yang separuh lembik tu(nak jadi lembik pas tu) dan main2kan….itupun kalau dia nasib baik.

xxx cerita gadis layan boss melancap anu nya-34xxx cerita gadis layan boss melancap anu nya-73xxx cerita gadis layan boss melancap anu nya-84

So, bini aku dan laki dia tak la syak sangat pasal our affair. Sampai bab2 laki dia bantai bontot dia pun dia cerita kat aku in detail.

One thought on “xxx cerita gadis layan boss melancap anu nya”

  1. The four principal oceans: • Pacific (largest and deepest), Atlantic, Indian, Arctic (smallest and shallowest) • Plus one: Southern Ocean (or Antarctic Ocean) - extension of oceans around Antarctica below 60° South latitude Seas are: • Smaller than an "ocean" (or part of one), often there are "not-so-perfect" boundary designations • Composed of seawater • Somewhat enclosed by land (except Caspian Sea which is really is, or was, a land-locked salty lake) • The Salton Sea in California is a land-locked internal basin like the Great Salt Lake in Utah Selected seas (discussed in this course) include: Mediterranean Sea, Adriatic Sea, Black Sea, South China Sea, Red Sea, Dead Sea, Persian Gulf, Caspian Sea, North Sea, Caribbean Sea, and Sargasso Sea. Everest 8850 m (29,935 ft) See: "Volumes of the World's Oceans" (NOAA) Topography is the measurement of the elevation on land.

  2. Bipasha xxx hots videos hd.bipasha xxx image and video full hd.bipasha xxxsex com.bipasha xxxx HD.bipasha xxxxxx hd.bipasha-basu hot sexy gif photos hd.bipasha-basu xxx video com.bipashabashusex.bipashabashuxxx images.bipashabasu sex hd vidieo com. Bipashasexy hd ph.bipesha sex hd.biphash sexy video HD.bipishaa porn vidoes.bolly wood actores nude pice fhotoxxx.bollywood bingali HD video xxx com.